Home > Bestanden > cledx.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe het virus cledx te verwijderen

De meeste antivirusprogramma's herkennen cledx.exe als malware, bijvoorbeeld Symantec herkent het als Trojan Horse, en Sophos herkent het als Mal/Generic-L.
Het gratis bestandsinformatieforum helpt u met manieren te vinden het te verwijderen. Als u meer weet over dit bestand, laat dan vooral een hint of commentaar achter voor andere gebruikers.

Klik om een Gratis Virusscan uit te voeren voor de cledx.exe worm

Hints om cledx.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Team H2O CLEDX. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat cledx.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Cledx.exe bestandsinfo

Het proces Team H2O CLEDX hoort bij de software SyncroSoft Emu of discoDSP Discovery VSTi van Team H2O (www.teamh2o.com)..

Omschrijving: cledx.exe is onderdeel van diverse op hardware gebaseerde encryptie technologie van Syncrosoft. Op hardware gebaseerde encryptie is een hardware onderdeel dat is geïnstalleerd in de computer en helpt bij de beveiliging van bestanden en programma’s. Als je computer deze technologie gebruikt, dan moet je dit programma niet beëindigen of verwijderen.

Gedetailleerde Analyse: cledx.exe is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. Cledx.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 385,024 bytes (55% van alle voorkomende bestanden), 307,200 bytes, 200,069 bytes of 516,096 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/cledx.exe.html 
Er is een pictogram voor dit programma op de taakbalk naast de klok. Het programma heeft een zichtbaar venster. Er is geen informatie over de maker van dit bestand. Bestand cledx.exe is geen Windows kernbestand. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 29% gevaarlijk.

Belangrijk: Controleer het cledx.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
38 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over cledx.exe, deel je kennis dan en help anderen.

cledx scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.