Home > Bestanden > cli.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een cli fout

Cli.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of cli.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om cli.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update CLI Application. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat cli.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Cli.exe bestandsinfo

Het proces CLI Application (Command Line Interface) of ATI Catalyst Control Center of Catalyst Control Centre: Command Line Interface hoort bij de software ATI Catalyst Control Center of Catalyst Control Centre of ATI Catalyst Control Center Ex of ACE van ATI Technologies (www.ati.com)..

Omschrijving: De ATI Command Line Interface is een achtergrondtaak die communiceert tussen ATI grafische kaart drivers en het ATI Catalyst Control Center programma. Het implementeert een systeemvakpictogram waarmee u toegang krijgt tot het Control Center om verschillende functies van uw grafische kaart aan te zetten en te wijzigen, zoals het aanpassen van resolutie en kleurinstellingen, of het configureren van sneltoetsen. Het is samen met de ATI Catalyst besturingsprogramma's geïnstalleerd en is niet essentieel voor hun werking.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft cli.exe niet nodig. Cli.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" - mostly C:\Program Files\ATI Technologies\ATI.ACE\. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 45,056 bytes (84% van alle voorkomende bestanden), 32,768 bytes en nog 5 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/cli.exe.html 
Cli.exe is geen Windows kernbestand. De toepassing luistert naar of zendt data over open poorten naar LAN of Internet. De toepassing is niet zichtbaar. Het proces kan gedeïnstalleerd worden in het Configuratiescherm. Het programma wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run, MACHINE\User Shell Folders, DEFAULT\Run, Run, User Shell Folders). Cli.exe kan onthoud inputs. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 54% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als cli.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het cli.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
91 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over cli.exe, deel je kennis dan en help anderen.

cli scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.