Home > Bestanden > client.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een client fout

Client.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of client.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om client.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Project1. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat client.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Client.exe bestandsinfo

Het proces Project1 of Carbon Copy Agent of Inventory Client of Snow Inventory Client of Ultima Online Client of Ispania Application of Runes of Magic of NetTime Client (versie 1.88)

hoort bij de software Project1 of Altiris Carbon Copy Solution of Snow Inventory of Snow Inventory Client Installer of Ultima Online of Turkojan of Internet Caffe Software of Ispania Application

van Snow Software AB (snowsoftware.com) of Altiris (www.altiris.com) of UAD of Runewaker of SM Software (sm-software.com) of Electronic Arts (www.ea.com) of Mediaware Infotech Private of NetTime Software..

Omschrijving: Windows heeft client.exe niet nodig. Bestand client.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 1,437,696 bytes (20% van alle voorkomende bestanden), 451,072 bytes en nog 13 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/client.exe.html 
Het is geen Windows kernbestand. De toepassing gebruikt poorten om te verbinden met LAN of Internet. Client.exe kan onthoud inputs, toepassingen monitoren, zichzelf verbergen en verbind met Internet. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 38% gevaarlijk.

  • Als client.exe wordt gevonden in de map C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 68% gevaarlijk. Bestandsformaat is 32,768 bytes (50% van alle voorkomende bestanden), 616,448 bytes of 648,192 bytes. Het programma heeft geen bestandsomschrijving. Programma start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run, Run, MACHINE\RunServices, MACHINE\User Shell Folders). Client.exe is geen Windows systeembestand. Client.exe is een onbekend bestand in de Windowsmap. Het programma gebruikt poorten om te verbinden met LAN of Internet. Client.exe kan onthoud inputs.
  • Als client.exe wordt gevonden in de map C:\Windows\System32 dan is de veiligheidsbeoordeling 72% gevaarlijk. Bestandsformaat is 94,208 bytes (75% van alle voorkomende bestanden) of 61,440 bytes. Er is geen omschrijving van het programma. Client.exe is geen Windows kernbestand. Het bestand is gevonden in de Windowsmap, maar het is geen Windows kernbestand. Het programma is niet zichtbaar. Het programma start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run, Run, MACHINE\RunServices, MACHINE\User Shell Folders). Het proces luistert naar of zendt data over open poorten naar LAN of Internet.
  • Als client.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Documents and Settings" dan is de veiligheidsbeoordeling 57% gevaarlijk. Bestandsformaat is 150,528 bytes (33% van alle voorkomende bestanden), 4,534,272 bytes of 31,744 bytes.
  • Als client.exe wordt gevonden in een submap van C:\ dan is de veiligheidsbeoordeling 62% gevaarlijk. Bestandsformaat is 1,066,152 bytes.
  • Als client.exe wordt gevonden in een submap van C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 64% gevaarlijk. Bestandsformaat is 61,440 bytes.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als client.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het client.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
52 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over client.exe, deel je kennis dan en help anderen.

client scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.