Home > Bestanden > CLMLSvc.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een CLMLSvc fout

CLMLSvc.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of CLMLSvc.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om CLMLSvc.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update CyberLink MediaLibray Service. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat CLMLSvc.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

CLMLSvc.exe bestandsinfo

Het proces CyberLink MediaLibray Service hoort bij de software CyberLink Power2Go of HP MediaSmart Music/Photo/Video of CyberLink PowerCinema for TOSHIBA of CyberLink MediaLibray Service of LG CyberLink Power2Go of Acer Arcade Deluxe of HP TouchSmart Music/Photo/Video of CyberLink LG Burning Tool van CyberLink (www.gocyberlink.com)..

Omschrijving: Windows heeft CLMLSvc.exe niet nodig. CLMLSvc.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 103,720 bytes (31% van alle voorkomende bestanden), 210,216 bytes en nog 12 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/clmlsvc.exe.html 
Het is geen Windows kernbestand. Het proces is niet zichtbaar. Het bestand is digitaal gesigneerd. Het is een bestand met Verisign signatuur. Het programma kan gedeïnstalleerd worden in het Configuratiescherm. CLMLSvc.exe kan toepassingen monitoren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 22% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als CLMLSvc.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het CLMLSvc.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over CLMLSvc.exe, deel je kennis dan en help anderen.

CLMLSvc scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.