Home > Bestanden > cltmng.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een cltmng fout

Cltmng.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of cltmng.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om cltmng.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Search Protect by Conduit. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat cltmng.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Cltmng.exe bestandsinfo

Het proces Search Protect by Conduit hoort bij de software Search Protect of Search Protect by conduit van Conduit (www.conduit.com)..

Omschrijving: Windows heeft cltmng.exe niet nodig. Bestand cltmng.exe bevindt zich in een submap van "C:\Documents and Settings". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 2,852,640 bytes (55% van alle voorkomende bestanden), 3,470,624 bytes en nog 5 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/cltmng.exe.html 
Het bestand heeft een digitale signatuur. Bestand cltmng.exe is geen Windows systeembestand. Cltmng.exe is een bestand met Verisign signatuur. De toepassing heeft geen zichtbaar venster. Het proces start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: Run, DEFAULT\Run, MACHINE\Run). Cltmng.exe kan toepassingen monitoren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 41% gevaarlijk.

Als cltmng.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 13% gevaarlijk. Bestandsformaat is 2,852,640 bytes (44% van alle voorkomende bestanden), 3,470,624 bytes, 4,180,256 bytes, 2,730,784 bytes of 2,731,296 bytes. Het bestand is een bestand met Verisign signatuur. Cltmng.exe is digitaal gesigneerd. Het bestand is geen Windows kernbestand. Programma wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: Run, DEFAULT\Run, MACHINE\Run). Cltmng.exe kan toepassingen monitoren en andere programma's manipuleren.
Als u het programma wil verwijderen, gaat u naar het Configuratiescherm ⇒ Software ⇒ Search Protect by conduit.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als cltmng.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het cltmng.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over cltmng.exe, deel je kennis dan en help anderen.

cltmng scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.