Home > Bestanden > CmdIde.sys Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een CmdIde fout

CmdIde.sys is een Windows stuurprogramma. Een stuurprogramma is een klein software programma dat uw computer in staat stelt te communiceren met hardware of aangesloten apparaten. Dit betekend dat een stuurprogramma directe toegang heeft tot de kern van het besturingssysteem, hardware, etc.
Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of CmdIde.sys een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om CmdIde.sys gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update CmdIde. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat CmdIde.sys voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

CmdIde.sys bestandsinfo

Het proces CmdIde of CMD PCI IDE Bus Driver hoort bij de software CmdIde of Microsoft Windows Operating System van CMD Technology (www.onsemi.com)..

Omschrijving: Windows heeft CmdIde.sys niet nodig. Bestand CmdIde.sys bevindt zich in een submap van C:\Windows\System32. Het bestandsformaat op Windows 8/7/XP is 6,656 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/cmdide.sys.html 
De driver kan gestart of gestopt worden vanuit Diensten in het Configuratiescherm of door andere programma's. Het bestand is een bestand met Microsoft signatuur. Het programma is inactief. De toepassing heeft geen zichtbaar venster. Het bestand is geen Windows systeembestand. CmdIde.sys lijkt een gecomprimeerd bestand te zijn. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 0% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als CmdIde.sys. Controleer daarom het CmdIde.sys proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
41 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over CmdIde.sys, deel je kennis dan en help anderen.

CmdIde scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.