Home > Bestanden > CmdLineExt.dll Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een CmdLineExt fout

CmdLineExt.dll is een Windows DLL bestand. DLL is de afkorting voor Dynamic Link Library. DLL bestanden zijn nodig voor programma's of web browser uitbreidingen, omdat ze programma code, gegevens en hulpmiddelen bevatten Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of CmdLineExt.dll een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om CmdLineExt.dll gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update SecuROM context menu. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat CmdLineExt.dll voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

CmdLineExt.dll bestandsinfo

Het proces SecuROM context menu for Explorer hoort bij de software SecuROM Shell Extension van Sony DADC Austria AG (www.sonydadc.com)..

Omschrijving: Deze dynamic link library is een onderdeel van Sony's SecuROM kopieerbeveiliging software, en beschermt bepaalde programma's (vooral spelletjes, omdat ze vaak illegaal gekopiëerd worden) tegen ongeoorloofd kopiëren.Dit programma is toegevoegd aan het systeem als onderdeel van eender welk programma dat de SecuROM bescherming gebruikt en noodzakelijk om dat programma normaal te laten verlopen. Zie ook UAService7.exe.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft CmdLineExt.dll niet nodig. Bestand CmdLineExt.dll bevindt zich in de map C:\Windows\System32 of soms in een submap van C:\Windows. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 98,304 bytes (49% van alle voorkomende bestanden), 107,888 bytes, 108,144 bytes of 90,112 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/cmdlineext.dll.html 
Een .dll bestand (Dynamic Link Library) is een speciaal type Windows programma dat functies bevat die andere programma's kunnen oproepen. Dit .dll bestand kan in alle lopende processen geïnjecteerd worden en kan hun gedrag veranderen of manipuleren. Het bestand is een bestand zonder informatie over de maker ervan. Het kan het gedrag van andere programma's veranderen of andere programma's manipuleren. Het proces is niet zichtbaar. De dienst heeft geen gedetailleerde omschrijving. Het bestand is geen Windows kernbestand. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 62% gevaarlijk.

  • Als CmdLineExt.dll wordt gevonden in een submap van "C:\Documents and Settings" dan is de veiligheidsbeoordeling 52% gevaarlijk. Bestandsformaat is 107,888 bytes. Er is geen informatie over de maker van dit bestand. Het kan het gedrag van andere programma's veranderen of andere programma's manipuleren. De toepassing heeft geen zichtbaar venster. CmdLineExt.dll is een bestand met Verisign signatuur. Het is digitaal gesigneerd. Er is geen gedetailleerde omschrijving van deze dienst. Het is geen Windows systeembestand.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als CmdLineExt.dll. Controleer daarom het CmdLineExt.dll proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
89 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over CmdLineExt.dll, deel je kennis dan en help anderen.

CmdLineExt scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.