Home > Bestanden > CmdLineExt03.dll Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een CmdLineExt03 fout

CmdLineExt03.dll is een Windows DLL bestand. DLL is de afkorting voor Dynamic Link Library. DLL bestanden zijn nodig voor programma's of web browser uitbreidingen, omdat ze programma code, gegevens en hulpmiddelen bevatten Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of CmdLineExt03.dll een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om CmdLineExt03.dll gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update CmdLineExt03.dll. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat CmdLineExt03.dll voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

CmdLineExt03.dll bestandsinfo

Het proces CmdLineExt03.dll bevat geen informatie over de auteur.

Omschrijving: CmdLineExt03.dll is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. Bestand CmdLineExt03.dll bevindt zich in de map C:\Windows\System32 of soms in een submap van C:\Windows. Het bestandsformaat op Windows 8/7/XP is 43,520 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/cmdlineext03.dll.html 
Een .dll bestand (Dynamic Link Library) is een speciaal type Windows programma dat functies bevat die andere programma's kunnen oproepen. Dit .dll bestand kan in alle lopende processen geïnjecteerd worden en kan hun gedrag veranderen of manipuleren. Er is geen informatie over de maker van dit bestand. Het kan het gedrag van andere programma's veranderen of andere programma's manipuleren. Programma heeft geen zichtbaar venster. De dienst heeft geen gedetailleerde omschrijving. Bestand CmdLineExt03.dll is geen Windows systeembestand. CmdLineExt03.dll lijkt een gecomprimeerd bestand te zijn. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 82% gevaarlijk.

  • Als CmdLineExt03.dll wordt gevonden in een submap van "C:\Documents and Settings" dan is de veiligheidsbeoordeling 82% gevaarlijk. Bestandsformaat is 90,112 bytes (43% van alle voorkomende bestanden), 40,448 bytes, 43,520 bytes of 77,824 bytes. De toepassing heeft geen bestandsomschrijving. Het kan het gedrag van andere programma's veranderen of andere programma's manipuleren. De toepassing heeft geen zichtbaar venster. De dienst heeft geen gedetailleerde omschrijving. Het is geen Windows kernbestand.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als CmdLineExt03.dll. Controleer daarom het CmdLineExt03.dll proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
68 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over CmdLineExt03.dll, deel je kennis dan en help anderen.

CmdLineExt03 scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.