Home > Bestanden > cmicnfg.cpl Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een cmicnfg fout

Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of cmicnfg.cpl een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om cmicnfg.cpl gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update CmiCnfg DLL. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat cmicnfg.cpl voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Cmicnfg.cpl bestandsinfo

Het proces CmiCnfg DLL hoort bij de software CmiCnfg Dynamic Link Library van C-Media (www.cmedia.com.tw)..

Omschrijving: Bestanden met de extensie ‘.cpl’ zijn applets voor het Configuratiepaneel en worden gewoonlijk gebruikt voor het instellen van de diverse configuratieopties in Windows. cmicnfg.cpl is een applet dat wordt geïnstalleerd met de stuurprogramma’s voor de hardware geluidskaart van CMedia. Hiermee kunnen gebruikers deze kaart op de juiste wijze configureren. Deze applet zou gewoonlijk alleen in de takenlijst zichtbaar moeten zijn als hij open is.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft cmicnfg.cpl niet nodig. Bestand cmicnfg.cpl bevindt zich in een submap van C:\Windows of soms in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 2,834,432 bytes (37% van alle voorkomende bestanden), 2,596,864 bytes en nog 15 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/cmicnfg.cpl.html 
Het proces heeft een zichtbaar venster. De toepassing start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). Het bestand is geen Windows kernbestand. Het is een betrouwbaar Microsoftbestand. Cmicnfg.cpl kan onthoud inputs. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 6% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als cmicnfg.cpl, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het cmicnfg.cpl proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
50 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over cmicnfg.cpl, deel je kennis dan en help anderen.

cmicnfg scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.