Home > Bestanden > CNYHKey.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een CNYHKey fout

CNYHKey.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of CNYHKey.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om CNYHKey.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Creative Multimedia Stuurprogramma. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat CNYHKey.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

CNYHKey.exe bestandsinfo

Het proces Creative Multimedia Driver of Chicony Multimedia Driver of Chicony Keyboard Driver of Chicony Multimedia Keyboard Driver of HP LED INDICATOR hoort bij de software Creative Multimedia Driver of Chicony Multimedia Driver of Chicony Keyboard Driver of Multimedia Driver of HP MAINSTREAM KEYBOARD of HP Keyboard van Chicony (www.chicony.com) of Creative (www.creative.com) of Hewlett-Packard (www.hp.com)..

Omschrijving: Windows heeft CNYHKey.exe niet nodig. CNYHKey.exe bevindt zich in de map C:\Windows. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 339,968 bytes (37% van alle voorkomende bestanden), 5,794,816 bytes en nog 8 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/cnyhkey.exe.html 
CNYHKey.exe is geen Windows kernbestand. Het bestand is gevonden in de Windowsmap, maar het is geen Windows kernbestand. Het proces wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run, MACHINE\User Shell Folders). Het kan toetsenbordinputs onthouden. Het programma is niet zichtbaar. CNYHKey.exe kan onthoud inputs. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 71% gevaarlijk.

Als CNYHKey.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 46% gevaarlijk. Bestandsformaat is 2,068,992 bytes (75% van alle voorkomende bestanden) of 2,069,504 bytes. Er is geen omschrijving van het programma. De toepassing heeft geen zichtbaar venster. Bestand CNYHKey.exe is geen Windows systeemcomponent. CNYHKey.exe kan onthoud inputs.
U kunt het programma Chicony Multimedia Keyboard Driver verwijderen, het updaten, of de Klantenservice om Ondersteuning vragen. Ga naar www.chicony.com/download/kb/top1.asp om het te updaten, ga naar www.chicony.com/Service/FAQ/faq.asp voor ondersteuning, of klik op Chicony Multimedia Keyboard Driver in het Windows Configuratiescherm (Software of Programma's gedeelte) om het te verwijderen.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als CNYHKey.exe. Controleer daarom het CNYHKey.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
58 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over CNYHKey.exe, deel je kennis dan en help anderen.

CNYHKey scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.