Home > Bestanden > CO_Mon.sys Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een CO_Mon fout

CO_Mon.sys is een Windows stuurprogramma. Een stuurprogramma is een klein software programma dat uw computer in staat stelt te communiceren met hardware of aangesloten apparaten. Dit betekend dat een stuurprogramma directe toegang heeft tot de kern van het besturingssysteem, hardware, etc.
Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of CO_Mon.sys een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om CO_Mon.sys gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Behavior Blocker. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat CO_Mon.sys voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

CO_Mon.sys bestandsinfo

Het proces Behavior Blocker (versie v2007.1 WDM driver (2007.1.1.99)) of CO_Mon hoort bij de software Norton Confidential Core of Behavior Blocker van Symantec (www.symantec.com)..

Omschrijving: Windows heeft CO_Mon.sys niet nodig. CO_Mon.sys bevindt zich in de map C:\Windows\System32\drivers. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 28,672 bytes (80% van alle voorkomende bestanden), 36,056 bytes of 34,304 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/co_mon.sys.html 
De driver kan gestart of gestopt worden vanuit Diensten in het Configuratiescherm of door andere programma's. Het proces heeft geen zichtbaar venster. De dienst heeft geen gedetailleerde omschrijving. Bestand CO_Mon.sys is geen Windows systeembestand. Het programma heeft geen bestandsomschrijving. Het proces is inactief. CO_Mon.sys lijkt een gecomprimeerd bestand te zijn. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 24% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als CO_Mon.sys, met name als ze zich niet in de map C:\Windows\System32\drivers bevinden. Controleer daarom het CO_Mon.sys proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
68 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over CO_Mon.sys, deel je kennis dan en help anderen.

CO_Mon scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.