Home > Bestanden > COCIManager.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een COCIManager fout

COCIManager.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of COCIManager.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om COCIManager.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Camera Control Interface. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat COCIManager.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

COCIManager.exe bestandsinfo

Het proces Camera Control Interface of Logitech Camera Control Interface hoort bij de software Logitech QuickCam of Logitech Camera Software of Logitech Webcam Software van Logitech (www.logitech.com)..

Omschrijving: Windows heeft COCIManager.exe niet nodig. COCIManager.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files\Common Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 407,824 bytes (29% van alle voorkomende bestanden), 230,936 bytes en nog 9 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/cocimanager.exe.html 
Programma is niet zichtbaar. Het bestand heeft een digitale signatuur. Bestand COCIManager.exe is geen Windows systeemcomponent. Het is een bestand met Verisign signatuur. De toepassing kan gedeïnstalleerd worden in het Configuratiescherm. COCIManager.exe kan onthoud inputs. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 12% gevaarlijk.

Als COCIManager.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 11% gevaarlijk. Bestandsformaat is 166,448 bytes. Het programma is niet zichtbaar. Het bestand is een bestand met Verisign signatuur. Het bestand is digitaal gesigneerd. Het bestand is geen Windows kernbestand. De toepassing kan verwijderd worden door middel van het configuratiescherm. Add\Remove programs applet.
Het is mogelijk het betreffende programma te verwijderen (Start > Configuratiescherm > Programma's wijzigen of verwijderen > Logitech QuickCam).

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als COCIManager.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het COCIManager.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
40 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over COCIManager.exe, deel je kennis dan en help anderen.

COCIManager scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.