Home > Bestanden > coIEPlg.dll Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een coIEPlg fout

CoIEPlg.dll is een Windows DLL bestand. DLL is de afkorting voor Dynamic Link Library. DLL bestanden zijn nodig voor programma's of web browser uitbreidingen, omdat ze programma code, gegevens en hulpmiddelen bevatten Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of coIEPlg.dll een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om coIEPlg.dll gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update coIEPlugIn. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat coIEPlg.dll voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

CoIEPlg.dll bestandsinfo

Het proces coIEPlugIn hoort bij de software Norton Confidential of Norton Internet Security (versie 2006) of Norton Security Suite of Norton Confidential Core of Norton Identity Safe of Norton 360 Premier Edition of Norton Safe Web Lite of Norton 360 van Symantec (www.symantec.com)..

Omschrijving: Windows heeft coIEPlg.dll niet nodig. Bestand coIEPlg.dll bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 436,152 bytes (18% van alle voorkomende bestanden), 378,736 bytes en nog 29 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/coieplg.dll.html 
Dit .dll bestand is een Browser Helper Object (BHO) dat automatisch wordt uitgevoerd wanneer je je Internet browser start. BHOs worden niet gestopt door persoonlijke firewalls, omdat ze door de firewall worden geïdentificeerd als je eigen browser. BHOs worden vaak gebruikt door adware en spyware. De unieke ID van deze BHO is 602ADB0E-4AFF-4217-8AA1-95DAC4DFA408 of F0DA78E9-6B60-42fb-BC26-EF2CFB8C8FF3 of B8E07826-0971-4f16-B133-047B88034E89 of AB4C7833-A6EC-433f-B9FE-6B14B1A2F836. De toepassing heeft geen zichtbaar venster. Het kan Internetbrowser monitoren. Het bestand heeft een digitale signatuur. Het is geen Windows kernbestand. Het is een bestand met Verisign signatuur. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 34% gevaarlijk.

Als coIEPlg.dll wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files\Common Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 28% gevaarlijk. Bestandsformaat is 357,744 bytes (39% van alle voorkomende bestanden), 316,784 bytes of 349,552 bytes. De toepassing is niet zichtbaar. CoIEPlg.dll is een bestand met Verisign signatuur. Het kan Internetbrowser monitoren. Bestand coIEPlg.dll is digitaal gesigneerd. Bestand coIEPlg.dll is geen Windows kernbestand.
Als er problemen zijn met coIEPlg.dll dan kunt u het bijbehorende programma verwijderen (Start > Configuratiescherm > Programma's wijzigen of verwijderen > Norton Confidential Core of ccCommon).

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als coIEPlg.dll, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het coIEPlg.dll proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
50 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over coIEPlg.dll, deel je kennis dan en help anderen.

coIEPlg scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.