Home > Bestanden > Com4QLBEx.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een Com4QLBEx fout

Com4QLBEx.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of Com4QLBEx.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om Com4QLBEx.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Com for QLB application. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat Com4QLBEx.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Com4QLBEx.exe bestandsinfo

Het proces Com for QLB application hoort bij de software HP Quick Launch Buttons (versie 6.40 H2, 6.40 L1, 6.40 D1, 6.40 D3) of HPAsset component for HP of HPAsset component for HP Active van Hewlett-Packard Development Company, L.P (www.hp.com)..

Omschrijving: Windows heeft Com4QLBEx.exe niet nodig. Bestand Com4QLBEx.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 227,896 bytes (34% van alle voorkomende bestanden), 193,840 bytes, 228,408 bytes, 222,512 bytes of 239,160 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/com4qlbex.exe.html 
De toepassing is niet zichtbaar. Het bestand is digitaal gesigneerd. Bestand Com4QLBEx.exe is geen Windows systeemcomponent. Com4QLBEx.exe is een bestand met Verisign signatuur. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 22% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als Com4QLBEx.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het Com4QLBEx.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over Com4QLBEx.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Com4QLBEx scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.