Home > Bestanden > command.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe het virus command te verwijderen

De meeste antivirusprogramma's herkennen command.exe als malware, b.v. Microsoft herkent het als Adware:Win32/CMDService, en Symantec herkent het als Spyware.ISearch.
Het gratis bestandsinformatieforum helpt u met manieren te vinden het te verwijderen. Als u meer weet over dit bestand, laat dan vooral een hint of commentaar achter voor andere gebruikers.

Klik om een Gratis Virusscan uit te voeren voor de command.exe worm

Hints om command.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update command.exe. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat command.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Command.exe bestandsinfo

Het proces command.exe hoort bij de software Command Service van onbekend..

Omschrijving: Op oudere machines met Windows 95, Windows 98 of Windows ME, is command.exe het proces ter uitvoering van de DOS-commando-regel tool ("DOS box"). Het beëindigen hiervan zal leiden tot het sluiten van alle open commandos, en het mogelijk verliezen van gegevens. Vanwege de generieke naam (alleen "command") kan het ook mogelijk zijn dat dit een ander proces is. Merk op dat het command line programma in nieuwere versies van Windows "cmd.exe" heet.

Gedetailleerde Analyse: command.exe is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. Bestand command.exe bevindt zich in een submap van C:\Windows. Het bestandsformaat op Windows 8/7/XP is 293,888 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/command.exe.html 
Er is geen omschrijving van het programma. Het bestand is een onbekend bestand in de Windowsmap. Het programma is niet zichtbaar. Bestand command.exe is geen Windows systeembestand. Het kan het gedrag van andere programma's veranderen of andere programma's manipuleren. Command.exe kan verbind met Internet, onthoud inputs en andere programma's manipuleren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 96% gevaarlijk.

Belangrijk: Controleer het command.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
63 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over command.exe, deel je kennis dan en help anderen.

command scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.