Home > Bestanden > common.dll Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een common fout

Common.dll is een Windows DLL bestand. DLL is de afkorting voor Dynamic Link Library. DLL bestanden zijn nodig voor programma's of web browser uitbreidingen, omdat ze programma code, gegevens en hulpmiddelen bevatten Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of common.dll een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om common.dll gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update UnfriendApp. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat common.dll voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Common.dll bestandsinfo

Het proces UnfriendApp of SearchDonkey of InfoSeeker of SafeMonitor of TubeDimmer of FriendsChecker of SpyGuard of UnfriendMonkey

hoort bij de software UnfriendApp of SearchDonkey of Safe Monitor of InfoSeeker of Tube Dimmer of Spy Guard of FriendsChecker of CoverBurst

van WebAppTech Coding of UnfriendApp of Big Water Applications of Creative Island Media of Western Web Applications of FriendsChecker of CoverBurst of UnfriendMonkey..

Omschrijving: Windows heeft common.dll niet nodig. Bestand common.dll bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 392,328 bytes (31% van alle voorkomende bestanden), 392,296 bytes en nog 7 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/common.dll.html 
Dit .dll bestand is een Browser Helper Object (BHO) dat automatisch wordt uitgevoerd wanneer je je Internet browser start. BHOs worden niet gestopt door persoonlijke firewalls, omdat ze door de firewall worden geïdentificeerd als je eigen browser. BHOs worden vaak gebruikt door adware en spyware. De unieke ID van deze BHO is 034b083a-b19f-4738-9eab-7d648805b4dd of 44ed99e2-16a6-4b89-80d6-5b21cf42e78b. Er is geen bestandsinformatie. Programma heeft geen zichtbaar venster. Het kan Internetbrowser monitoren. Het bestand heeft een digitale signatuur. Het is geen Windows systeemcomponent. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 52% gevaarlijk.

Als common.dll wordt gevonden in de map C:\Windows\System32 dan is de veiligheidsbeoordeling 92% gevaarlijk. Bestandsformaat is 37,437 bytes. Er is geen informatie over de maker van dit bestand. Het is een onbekend bestand in de Windowsmap. Het programma heeft geen zichtbaar venster. Het kan Internetbrowser monitoren. Er is geen gedetailleerde omschrijving van deze dienst. Het bestand is geen Windows systeembestand. common.dll lijkt een gecomprimeerd bestand te zijn.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als common.dll, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het common.dll proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over common.dll, deel je kennis dan en help anderen.

common scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.