Home > Bestanden > Communications_Helper.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een Communications_Helper fout

Communications_Helper.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of Communications_Helper.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om Communications_Helper.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Communications Manager. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat Communications_Helper.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Communications_Helper.exe bestandsinfo

Het proces Communications Manager of Logitech Communications Manager hoort bij de software Logitech QuickCam of Logitech of Logitech Communications Manager van Logitech (www.logitech.com)..

Omschrijving: Windows heeft Communications_Helper.exe niet nodig. Bestand Communications_Helper.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files\Common Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 563,984 bytes (48% van alle voorkomende bestanden), 488,984 bytes en nog 8 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/communications_helper.exe.html 
Het bestand is geen Windows systeembestand. Programma heeft geen zichtbaar venster. Het bestand is een bestand met Verisign signatuur. Communications_Helper.exe is gecertificeerd door een betrouwbaar bedrijf. Het programma kan gedeïnstalleerd worden in het Configuratiescherm. Het programma wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). Communications_Helper.exe kan andere programma's manipuleren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 17% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als Communications_Helper.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het Communications_Helper.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
53 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over Communications_Helper.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Communications_Helper scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.