Home > Bestanden > conhost.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een conhost fout

Conhost.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of conhost.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om conhost.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Console Window Host. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat conhost.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Conhost.exe bestandsinfo

Het proces Console Window Host of Consolevensterhost of bitcoin-miner of Hôte de la fenêtre de la console hoort bij de software Microsoft Windows Operating System of Besturingssysteem Microsoft Windows of Bitcoin Miner of Système d’exploitation Microsoft Windows van Microsoft (www.microsoft.com) of Ufasoft (www.ufasoft.com)..

Omschrijving: conhost.exe veroorzaakt vaak problemen en is belangrijk voor Windows. Bestand conhost.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 271,360 bytes (97% van alle voorkomende bestanden) of 269,824 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/conhost.exe.html 
Het is een Windows systeemcomponent. Bestand conhost.exe is een betrouwbaar Microsoftbestand. Programma heeft geen zichtbaar venster. Conhost.exe kan onthoud inputs. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 2% gevaarlijk.

Hoe herkent u verdachte varianten?

  • Als conhost.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Documents and Settings" dan is de veiligheidsbeoordeling 65% gevaarlijk. Bestandsformaat is 123,392 bytes (8% van alle voorkomende bestanden), 191,488 bytes en nog 26 varianten. Er is geen omschrijving van het programma. Het proces is niet zichtbaar. Het bestand is geen Windows kernbestand. Het programma start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run, Run, RunOnce, MACHINE\RunOnce, exefile). Conhost.exe kan toepassingen monitoren.
  • Als conhost.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 64% gevaarlijk. Bestandsformaat is 119,808 bytes (11% van alle voorkomende bestanden), 171,008 bytes en nog 7 varianten. Er is geen bestandsinformatie. Programma heeft geen zichtbaar venster. Conhost.exe is geen Windows systeemcomponent. De toepassing start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run, Run, RunOnce, MACHINE\RunOnce, exefile). Conhost.exe kan toepassingen monitoren.
  • Als conhost.exe wordt gevonden in een submap van C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 64% gevaarlijk. Bestandsformaat is 267,776 bytes.
  • Als conhost.exe wordt gevonden in de map "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 54% gevaarlijk. Bestandsformaat is 98,816 bytes.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als conhost.exe, met name als ze zich niet in de map C:\Windows\System32 bevinden. Controleer daarom het conhost.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over conhost.exe, deel je kennis dan en help anderen.

conhost scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.