Home > Bestanden > conime.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een conime fout

Conime.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of conime.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om conime.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Console IME. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat conime.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Conime.exe bestandsinfo

Het proces Console IME of eMule hoort bij de software Microsoft Windows Operating System of eMule van Microsoft (www.microsoft.com) of http://www.emule-project.net..

Omschrijving: conime.exe veroorzaakt vaak problemen en is belangrijk voor Windows. Conime.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32 of soms in een submap van C:\Windows. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 69,120 bytes (45% van alle voorkomende bestanden), 27,648 bytes of 68,608 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/conime.exe.html 
Bestand conime.exe is een Windows systeembestand. Het bestand is een bestand met Microsoft signatuur. Programma is niet zichtbaar. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 3% gevaarlijk.

Hoe herkent u verdachte varianten?

  • Als conime.exe wordt gevonden in de map C:\Windows\System32\drivers dan is de veiligheidsbeoordeling 85% gevaarlijk. Bestandsformaat is 69,246 bytes (25% van alle voorkomende bestanden), 96,896 bytes, 96,899 bytes of 48,436 bytes. Er is geen informatie over de maker van dit bestand. Het is gevonden in de Windowsmap, maar het is geen Windows kernbestand. Het programma heeft geen zichtbaar venster. Het is geen Windows systeemcomponent. De toepassing start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run, Winlogon\Shell, Userinit). Conime.exe kan zichzelf verbergen en toepassingen monitoren.
  • Als conime.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 46% gevaarlijk. Bestandsformaat is 5,709,824 bytes. Er is geen omschrijving van het programma. Het programma heeft geen zichtbaar venster. Het bestand is geen Windows kernbestand. Conime.exe kan verbind met Internet en onthoud inputs.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als conime.exe, met name als ze zich niet in de map C:\Windows\System32 bevinden. Controleer daarom het conime.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
47 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over conime.exe, deel je kennis dan en help anderen.

conime scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.