Home > Bestanden > core.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een core fout

Core.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of core.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om core.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update EA Download Manager. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat core.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Core.exe bestandsinfo

Het proces EA Download Manager of EA Link hoort bij de software EA Download Manager of SnailGame Game Engine of EA Link of Battlefield (versie 2142) van Electronic Arts (www.ea.com) of SnailGame..

Omschrijving: Windows heeft core.exe niet nodig. Bestand core.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 2,752,512 bytes (32% van alle voorkomende bestanden), 3,338,240 bytes en nog 8 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/core.exe.html 
Bestand core.exe is geen Windows kernbestand. Programma start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: Run). Core.exe kan onthoud inputs en toepassingen monitoren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 35% gevaarlijk.

Als core.exe wordt gevonden in de map C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 84% gevaarlijk. Bestandsformaat is 1,050,112 bytes. Er is geen omschrijving van het programma. Bestand core.exe is gevonden in de Windowsmap, maar het is geen Windows kernbestand. Het programma heeft geen zichtbaar venster. Het is geen Windows systeemcomponent. Core.exe kan onthoud inputs en toepassingen monitoren.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als core.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het core.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
40 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over core.exe, deel je kennis dan en help anderen.

core scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.