Home > Bestanden > Cpqdfwag.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe het virus Cpqdfwag te verwijderen

De meeste antivirusprogramma's herkennen Cpqdfwag.exe als malware.
Het gratis bestandsinformatieforum helpt u met manieren te vinden het te verwijderen. Als u meer weet over dit bestand, laat dan vooral een hint of commentaar achter voor andere gebruikers.

Klik om een Gratis Virusscan uit te voeren voor de Cpqdfwag.exe worm

Hints om Cpqdfwag.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Diagnostics Application. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat Cpqdfwag.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Cpqdfwag.exe bestandsinfo

Het proces Diagnostics Application of Compaq Diagnostics Application hoort bij de software Remote Diagnostics Enabling Agent of Compaq Remote Diagnostics Enabling Agent van Hewlett Packard (www.hp.com) of Compaq Computer (www.compaq.com)..

Omschrijving: Cpqdfwag.exe is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. Bestand Cpqdfwag.exe bevindt zich in een submap van C:\Windows (usually C:\WINDOWS\cpqdiag\). Het bestandsformaat op Windows 8/7/XP is 212,992 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/cpqdfwag.exe.html 
Het is gevonden in de Windowsmap, maar het is geen Windows kernbestand. Het programma heeft geen zichtbaar venster. Het bestand is geen Windows kernbestand. Programma start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: MACHINE\RunServices). Programma gebruikt poorten om te verbinden met LAN of Internet. Cpqdfwag.exe kan onthoud inputs en zichzelf verbergen. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 75% gevaarlijk.

Belangrijk: Controleer het Cpqdfwag.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
44 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over Cpqdfwag.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Cpqdfwag scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.