Home > Bestanden > cpqset.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een cpqset fout

Cpqset.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of cpqset.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om cpqset.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Cpqset Application. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat cpqset.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Cpqset.exe bestandsinfo

Het proces Cpqset Application hoort bij de software HP Pavillion (versie zv6000 User Guides, dv4000 User Guides) of HP Backup and Recovery of Notebook Utilities of Mentor Graphics CAMCAD of PolicyMaker™ Standard Edition of Home Office Made Easy of Cpqset Application of Sun ODF Plugin for Microsoft van onbekend..

Omschrijving: Dit programma is standaard geïnstalleerd op computers die door Hewlett-Packard gefabriceerd worden en is verantwoordelijk voor het beheer van bepaalde multimedia-gerelateerde functies op deze machines. U dient het te laten lopen om te vermijden dat er problemen ontstaan met deze functies. Indien u vragen heeft over de naam "cpqset", het is waarschijnlijk een erfenis van Hewlett Packard's fusie met Compaq Computer.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft cpqset.exe niet nodig. Bestand cpqset.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" of soms in een submap van de map "Mijn Bestanden" (normally C:\Program Files\HPQ\Default Settings\ of C:\compaq\cpqsetup\). Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 233,534 bytes (33% van alle voorkomende bestanden), 40,960 bytes en nog 23 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/cpqset.exe.html 
Programma heeft een zichtbaar venster. Er is geen omschrijving van het programma. Programma start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). Bestand cpqset.exe is geen Windows systeembestand. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 36% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als cpqset.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het cpqset.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
71 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over cpqset.exe, deel je kennis dan en help anderen.

cpqset scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.