Home > Bestanden > CpuLevelUpHelp.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een CpuLevelUpHelp fout

CpuLevelUpHelp.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of CpuLevelUpHelp.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om CpuLevelUpHelp.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update CpuLevelUpHelp.exe. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat CpuLevelUpHelp.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

CpuLevelUpHelp.exe bestandsinfo

Het proces CpuLevelUpHelp.exe hoort bij de software Ulead DVD MovieFactory (versie 2 SE) of Inquisit Speech Recognition van ASUSTeK Computer (www.asus.com)..

Omschrijving: Windows heeft CpuLevelUpHelp.exe niet nodig. Bestand CpuLevelUpHelp.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 880,640 bytes (53% van alle voorkomende bestanden), 881,152 bytes of 887,936 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/cpuleveluphelp.exe.html 
De toepassing heeft een zichtbaar venster. Het programma heeft geen bestandsomschrijving. Programma start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). Het bestand is geen Windows systeembestand. Het kan toetsenbordinputs onthouden. CpuLevelUpHelp.exe kan onthoud inputs. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 62% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als CpuLevelUpHelp.exe. Controleer daarom het CpuLevelUpHelp.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
38 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over CpuLevelUpHelp.exe, deel je kennis dan en help anderen.

CpuLevelUpHelp scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.