Home > Bestanden > cru629.dat Windowsproces - wat is het?

Hoe het virus cru629 te verwijderen

De meeste antivirusprogramma's herkennen cru629.dat als malware, bv. Kaspersky herkent het als Backdoor.Win32.Small.dbq of Backdoor.Win32.Small.ems, en TrendMicro herkent het als TROJ_VIRANTIX.BF.
Het gratis bestandsinformatieforum helpt u met manieren te vinden het te verwijderen. Als u meer weet over dit bestand, laat dan vooral een hint of commentaar achter voor andere gebruikers.

Klik om een Gratis Virusscan uit te voeren voor de cru629.dat worm

Hints om cru629.dat gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update cru629.dat. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat cru629.dat voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Cru629.dat bestandsinfo

Het proces cru629.dat bevat geen informatie over de auteur.

Omschrijving: cru629.dat is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. Cru629.dat bevindt zich in de map C:\Windows\System32 of soms in de map C:\Windows. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 6,144 bytes (90% van alle voorkomende bestanden), 5,632 bytes, 10,240 bytes of 6 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/cru629.dat.html 
De toepassing heeft een zichtbaar venster. De toepassing heeft geen bestandsomschrijving. Programma start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: AppInit_DLLs). Cru629.dat is geen Windows kernbestand. cru629.dat lijkt een gecomprimeerd bestand te zijn. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 42% gevaarlijk.

Belangrijk: Controleer het cru629.dat proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
49 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over cru629.dat, deel je kennis dan en help anderen.

cru629 scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.