Home > Bestanden > Crypserv.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een Crypserv fout

Crypserv.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of Crypserv.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om Crypserv.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update CrypKey NT Service. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat Crypserv.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Crypserv.exe bestandsinfo

Het proces CrypKey NT Service of CrypKey License Service of Crypkey License hoort bij de software CrypKey Software Licensing System of Crypkey License van CrypKey (Canada) (www.crypkey.com) of Kenonic Controls (www.kenonic.com)..

Omschrijving: Dit proces is onderdeel van het Software Licensing CrypKey System, een kopieerbeveiliging (anti-piraterij) programma dat wordt gebruikt door bepaalde softwareleveranciers. Dit proces wordt geïnstalleerd samen met het programma dat het gebruikt, en zou best bijven draaien - indien uitgeschakeld, zal dit gevolgen hebben voor de normale werking van de software die het gebruikt.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft Crypserv.exe niet nodig. Bestand Crypserv.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 52,224 bytes (25% van alle voorkomende bestanden), 122,880 bytes en nog 11 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/crypserv.exe.html 
Programma heeft geen zichtbaar venster. Het is geen Windows kernbestand. Het is een onbekend bestand in de Windowsmap. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 55% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als Crypserv.exe, met name als ze zich niet in de map C:\Windows\System32 bevinden. Controleer daarom het Crypserv.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
101 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over Crypserv.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Crypserv scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.