Home > Bestanden > ctagent.DLL Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een ctagent fout

Ctagent.DLL is een Windows DLL bestand. DLL is de afkorting voor Dynamic Link Library. DLL bestanden zijn nodig voor programma's of web browser uitbreidingen, omdat ze programma code, gegevens en hulpmiddelen bevatten Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of ctagent.DLL een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om ctagent.DLL gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update ctagent. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat ctagent.DLL voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Ctagent.DLL bestandsinfo

Het proces hoort bij de software ctagent van Creative Technology (www.creative.com)..

Omschrijving: ctagent.dll is de Creative Soundcard Software Module, een dynamische link bibliotheek die geluidskaarten gemaakt door Creative Technology Ltd (ook bekend als "Creative Labs") onderteunt. Dit proces implementeert bijzondere kenmerken die te maken hebben met geavanceerde geluidskaarten, zoals de 24-bits geluid en EAX-effecten in spelletjes; deze zullen ophouden met functioneren als het proces wordt beëindigd.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft ctagent.DLL niet nodig. Ctagent.DLL bevindt zich in de map C:\Windows\System32 of soms in een submap van C:\Windows. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 7,168 bytes (47% van alle voorkomende bestanden), 57,344 bytes, 8,704 bytes, 61,440 bytes of 12,800 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/ctagent.dll.html 
Een .dll bestand (Dynamic Link Library) is een speciaal type Windows programma dat functies bevat die andere programma's kunnen oproepen. Dit .dll bestand kan in alle lopende processen geïnjecteerd worden en kan hun gedrag veranderen of manipuleren. De toepassing heeft geen zichtbaar venster. Er is geen gedetailleerde omschrijving van deze dienst. Ctagent.DLL is geen Windows systeembestand. Het kan het gedrag van andere programma's veranderen of andere programma's manipuleren. Ctagent.DLL kan onthoud inputs. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 65% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als ctagent.DLL. Controleer daarom het ctagent.DLL proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
259 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over ctagent.DLL, deel je kennis dan en help anderen.

ctagent scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.