Home > Bestanden > CTDVDDet.EXE Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een CTDVDDet fout

CTDVDDet.EXE is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of CTDVDDet.EXE een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om CTDVDDet.EXE gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update CTDVDDET. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat CTDVDDet.EXE voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

CTDVDDet.EXE bestandsinfo

Het proces CTDVDDET hoort bij de software Sound Blaster Audigy (versie 4) of Batch File Compiler PE van Creative Technology (www.creative.com)..

Omschrijving: Windows heeft CTDVDDet.EXE niet nodig. Bestand CTDVDDet.EXE bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" of soms in een submap van C:\ (mainly C:\Program Files\Creative\SBAudigy2ZS\DVDAudio\). Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 45,056 bytes (98% van alle voorkomende bestanden), 40,960 bytes, 27,660 bytes of 53,248 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/ctdvddet.exe.html 
Het bestand is geen Windows kernbestand. De toepassing start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). Het proces is niet zichtbaar. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 49% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als CTDVDDet.EXE, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het CTDVDDet.EXE proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
52 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over CTDVDDet.EXE, deel je kennis dan en help anderen.

CTDVDDet scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.