Home > Bestanden > ctfmona.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe het virus ctfmona te verwijderen

De meeste antivirusprogramma's herkennen ctfmona.exe als malware, bijvoorbeeld Symantec herkent het als Downloader.MisleadApp of Trojan Horse, en Kaspersky herkent het als Trojan.Win32.Agent.lrh of not-a-virus:Downloader.Win32.WinFixer.eo.
Het gratis bestandsinformatieforum helpt u met manieren te vinden het te verwijderen. Als u meer weet over dit bestand, laat dan vooral een hint of commentaar achter voor andere gebruikers.

Klik om een Gratis Virusscan uit te voeren voor de ctfmona.exe worm

Hints om ctfmona.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update ctfmona.exe. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat ctfmona.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Ctfmona.exe bestandsinfo

Er is niet veel bekend over ctfmona.exe. Dit komt deels doordat de ontwikkelaar niet bekend is.

Omschrijving: ctfmona.exe is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. Bestand ctfmona.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 96,256 bytes (66% van alle voorkomende bestanden), 101,376 bytes, 29,600 bytes, 19,968 bytes of 16,896 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/ctfmona.exe.html 
Er is geen informatie over de maker van dit bestand. Programma start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). Het bestand is geen Windows systeemcomponent. Ctfmona.exe is gevonden in de Windowsmap, maar het is geen Windows kernbestand. Het programma is niet zichtbaar. Ctfmona.exe kan toepassingen monitoren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 77% gevaarlijk.

Belangrijk: Controleer het ctfmona.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
52 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over ctfmona.exe, deel je kennis dan en help anderen.

ctfmona scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.