Home > Bestanden > cthelper.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een cthelper fout

Cthelper.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of cthelper.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om cthelper.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update CtHelper Application. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat cthelper.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Cthelper.exe bestandsinfo

Het proces CtHelper Application of CtHelper MFC Application hoort bij de software CtHelper Application of CtHelper MFC Application van Creative Technology (www.creative.com)..

Omschrijving: CTHelper.exe is een plug-in manager geassocieerd met drivers voor de producten van Creative Labs. Het was bedoeld voor gebruik door derden, zodat ze gemakkelijk extra opties konden produceren voor Creative geluidskaarten en andere producten. Niet veel bedrijven maken hiervan gebruik dus dit proces kan doorgaans op veilige wijze worden uitgeschakeld.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft cthelper.exe niet nodig. Cthelper.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32 of soms in een submap van C:\Windows. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 24,576 bytes (46% van alle voorkomende bestanden), 19,456 bytes en nog 8 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/cthelper.exe.html 
Het is geen Windows systeembestand. Het programma wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). Programma heeft geen zichtbaar venster. Het bestand is een onbekend bestand in de Windowsmap. Cthelper.exe kan toepassingen monitoren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 55% gevaarlijk.

  • Als cthelper.exe wordt gevonden in de map C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 59% gevaarlijk. Bestandsformaat is 17,920 bytes (66% van alle voorkomende bestanden), 16,384 bytes, 16,896 bytes, 14,848 bytes of 24,064 bytes. Het bestand is geen Windows systeembestand. Het bestand is gevonden in de Windowsmap, maar het is geen Windows kernbestand. Het programma is niet zichtbaar. Het programma start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). Cthelper.exe kan toepassingen monitoren.
  • Als cthelper.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 74% gevaarlijk. Bestandsformaat is 12,288 bytes. Er is geen informatie over de maker van dit bestand. Programma is niet zichtbaar. De toepassing luistert naar of zendt data over open poorten naar LAN of Internet. Bestand cthelper.exe is geen Windows systeembestand.
  • Als cthelper.exe wordt gevonden in de map "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 74% gevaarlijk. Bestandsformaat is 12,288 bytes.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als cthelper.exe, met name als ze zich niet in de map C:\Windows\System32 bevinden. Controleer daarom het cthelper.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
157 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over cthelper.exe, deel je kennis dan en help anderen.

cthelper scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.