Home > Bestanden > CTsvcCDA.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een CTsvcCDA fout

CTsvcCDA.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of CTsvcCDA.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om CTsvcCDA.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Creative Service. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat CTsvcCDA.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

CTsvcCDA.exe bestandsinfo

Het proces Creative Service for CDROM Access hoort bij de software Creative Service for CDROM Access van Creative Technology (www.creative.com)..

Omschrijving: Dit programma wordt geïnstalleerd als onderdeel van de drivers van sommige Creative SoundBlaster geluidskaarten op oudere Windows systemen. Het helpt met het beheer van verschillende hardware apparaten, zoals cd-rom stations en zorgt voor betere prestaties via data caching (het opslaan van gegevens die u eerder heeft opgehaald uit een schijf, zodat het systeem kan voorkomen het opnieuw te moeten lezen in de toekomst.) Het is in het algemeen niet nodig met nieuwere hardware.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft CTsvcCDA.exe niet nodig. Bestand CTsvcCDA.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32 of soms in een submap van C:\Windows. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 44,032 bytes (99% van alle voorkomende bestanden), 46,080 bytes of 60,928 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/ctsvccda.exe.html 
CTsvcCDA.exe is een onbekend bestand in de Windowsmap. Het programma is niet zichtbaar. Het bestand is geen Windows systeemcomponent. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 51% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als CTsvcCDA.exe, met name als ze zich niet in de map C:\Windows\System32 bevinden. Controleer daarom het CTsvcCDA.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
129 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over CTsvcCDA.exe, deel je kennis dan en help anderen.

CTsvcCDA scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.