Home > Bestanden > CTSysVol.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een CTSysVol fout

CTSysVol.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of CTSysVol.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om CTSysVol.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update instal. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat CTSysVol.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

CTSysVol.exe bestandsinfo

Het proces instal hoort bij de software Creative Volume Control of setu van Creative Technology (www.creative.com) of setu..

Omschrijving: Windows heeft CTSysVol.exe niet nodig. CTSysVol.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" (mostly C:\Program Files\Creative\SBAudigy2\Surround Mixer\). Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 57,344 bytes (82% van alle voorkomende bestanden), 49,152 bytes en nog 6 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/ctsysvol.exe.html 
Er is een pictogram voor dit programma op de taakbalk naast de klok. CTSysVol.exe is geen Windows kernbestand. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 26% gevaarlijk.

Als CTSysVol.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Documents and Settings" dan is de veiligheidsbeoordeling 64% gevaarlijk. Bestandsformaat is 611,328 bytes. Er is geen informatie over de maker van dit bestand. Het programma heeft geen zichtbaar venster. Het programma wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run, Run, User Shell Folders). Het bestand is geen Windows kernbestand. CTSysVol.exe kan verbind met Internet en onthoud inputs.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als CTSysVol.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het CTSysVol.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
39 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over CTSysVol.exe, deel je kennis dan en help anderen.

CTSysVol scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.