Home > Bestanden > ctxfihlp.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een ctxfihlp fout

Ctxfihlp.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of ctxfihlp.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om ctxfihlp.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update CTXfiHlp MFC Application. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat ctxfihlp.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Ctxfihlp.exe bestandsinfo

Het proces CTXfiHlp MFC Application hoort bij de software CTXfiHlp Application van Creative Technology (www.creative.com)..

Omschrijving: ctxfihlp.exe is onderdeel van de drivers en software voor Creatieve audio apparatuur. Het ondersteunt de help functie en andere probleemoplossende functies. Het geeft reeds bekende problemen weer met eventuele oplossingen gebaseerd op de ingevulde zoekopdrachten. Het geeft ook links voor online help als de voorgestelde oplossing niet het probleem lijkt op te lossen.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft ctxfihlp.exe niet nodig. Ctxfihlp.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 18,944 bytes (59% van alle voorkomende bestanden), 19,968 bytes en nog 7 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/ctxfihlp.exe.html 
Het bestand is geen Windows systeembestand. Het programma start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). Het proces heeft geen zichtbaar venster. Het bestand is een onbekend bestand in de Windowsmap. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 45% gevaarlijk.

Als ctxfihlp.exe wordt gevonden in een submap van C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 18% gevaarlijk. Bestandsformaat is 24,576 bytes (38% van alle voorkomende bestanden), 25,600 bytes, 19,968 bytes, 23,552 bytes of 24,064 bytes. De toepassing heeft geen zichtbaar venster. Ctxfihlp.exe is geen Windows systeembestand. Het is een betrouwbaar Microsoftbestand.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als ctxfihlp.exe, met name als ze zich niet in de map C:\Windows\System32 bevinden. Controleer daarom het ctxfihlp.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
66 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over ctxfihlp.exe, deel je kennis dan en help anderen.

ctxfihlp scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.