Home > Bestanden > CTxfispi.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een CTxfispi fout

CTxfispi.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of CTxfispi.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om CTxfispi.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update CTxfispi.exe. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat CTxfispi.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

CTxfispi.exe bestandsinfo

Het proces SPI of SPI (Creative X-Fi Module) hoort bij de software Creative Audio Product van Creative Technology (www.creative.com)..

Omschrijving: Deze taak maakt deel uit van het softwarepakket dat X-Fi van Creative implementeert, een geavanceerd audiosysteem voor zowel desktops als notebooks. Dit proces ondersteunt de werking van X-Fi op een aantal verschillende manieren, bijvoorbeeld door het veranderen van de modussen van de X-Fi of te signaleren dat er een koptelefoon wordt ingeplugd in het Creative apparaat. Het dient als onderdeel te worden beschouwd van de hardware stuurprogramma’s en moet blijven lopen.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft CTxfispi.exe niet nodig. Bestand CTxfispi.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 729,600 bytes (32% van alle voorkomende bestanden), 717,312 bytes en nog 13 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/ctxfispi.exe.html 
Het proces is niet zichtbaar. Het is geen Windows systeembestand. Het is een onbekend bestand in de Windowsmap. Het bestand is een bestand zonder informatie over de maker ervan. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 56% gevaarlijk.

  • Als CTxfispi.exe wordt gevonden in een submap van C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 36% gevaarlijk. Bestandsformaat is 1,212,928 bytes (28% van alle voorkomende bestanden), 729,600 bytes, 966,144 bytes, 716,800 bytes of 1,268,224 bytes. Het proces heeft geen zichtbaar venster. Bestand CTxfispi.exe is geen Windows systeembestand. Bestand CTxfispi.exe is een bestand met Microsoft signatuur.
  • Als CTxfispi.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 46% gevaarlijk. Bestandsformaat is 699,392 bytes. Er is geen omschrijving van het programma. Het proces is niet zichtbaar. Het bestand is geen Windows systeembestand.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als CTxfispi.exe, met name als ze zich niet in de map C:\Windows\System32 bevinden. Controleer daarom het CTxfispi.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
73 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over CTxfispi.exe, deel je kennis dan en help anderen.

CTxfispi scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.