Home > Bestanden > CursorXP.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een CursorXP fout

CursorXP.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of CursorXP.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om CursorXP.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update CursorXP. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat CursorXP.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

CursorXP.exe bestandsinfo

Het proces CursorXP hoort bij de software Stardock CursorXP van onbekend..

Omschrijving: CursorXP.exe is het CursorXp programma van Stardock. Met dit programma kunt u muis aanwijzers voor Windows maken. Als u van deze software geen gebruik wenst te maken dat kunt u deze zonder probleem van uw computer verwijderen.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft CursorXP.exe niet nodig. CursorXP.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" of soms in een submap van C:\ - generally C:\Program Files\CursorXP\. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 128,000 bytes (58% van alle voorkomende bestanden), 140,288 bytes, 125,440 bytes, 138,240 bytes of 66,560 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/cursorxp.exe.html 
Er is geen informatie over de maker van dit bestand. Programma start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: Run, User Shell Folders). Het bestand is geen Windows systeemcomponent. Het kan het gedrag van andere programma's veranderen of andere programma's manipuleren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 62% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als CursorXP.exe. Controleer daarom het CursorXP.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
41 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over CursorXP.exe, deel je kennis dan en help anderen.

CursorXP scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.