Home > Bestanden > CyberStation.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe het virus CyberStation te verwijderen

De meeste antivirusprogramma's herkennen CyberStation.exe als malware, bijv. Kaspersky herkent het als Trojan.Win32.Vilsel.ulc, en BitDefender herkent het als Generic.Malware.SPPkTk.29CD512E of Generic.Malware.SP!DPkTk.A231FDAA.
Het gratis bestandsinformatieforum helpt u met manieren te vinden het te verwijderen. Als u meer weet over dit bestand, laat dan vooral een hint of commentaar achter voor andere gebruikers.

Klik om een Gratis Virusscan uit te voeren voor de CyberStation.exe worm

Hints om CyberStation.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Cyber Station Manager Application. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat CyberStation.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

CyberStation.exe bestandsinfo

Het proces Cyber Station Manager Application hoort bij de software CSMClient van VinaGame JSC (www.vng.com.vn)..

Omschrijving: CyberStation.exe is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. Bestand CyberStation.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 471,040 bytes (42% van alle voorkomende bestanden), 524,288 bytes en nog 6 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/cyberstation.exe.html 
Het programma heeft een zichtbaar venster. Bestand CyberStation.exe is geen Windows kernbestand. Het programma luistert naar of zendt data over open poorten naar LAN of Internet. CyberStation.exe kan onthoud inputs en toepassingen monitoren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 25% gevaarlijk.

Belangrijk: Controleer het CyberStation.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
36 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over CyberStation.exe, deel je kennis dan en help anderen.

CyberStation scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.