Home > Bestanden > cygrunsrv.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een cygrunsrv fout

Cygrunsrv.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of cygrunsrv.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om cygrunsrv.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update cygrunsrv.exe. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat cygrunsrv.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Cygrunsrv.exe bestandsinfo

Het proces cygrunsrv.exe hoort bij de software OpenSSH for Windows of copSSH of OpenSSH Services (versie 3.7.1p1-1) of CYGWIN sshd of OpenSSH Services for HP Systems Insight Manager (versie 3.7.1p1-1) of COPSSH van onbekend..

Omschrijving: Windows heeft cygrunsrv.exe niet nodig. Cygrunsrv.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 36,864 bytes (34% van alle voorkomende bestanden), 68,096 bytes en nog 4 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/cygrunsrv.exe.html 
Er is geen informatie over de maker van dit bestand. Programma is niet zichtbaar. Bestand cygrunsrv.exe is geen Windows systeembestand. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 55% gevaarlijk.

Als cygrunsrv.exe wordt gevonden in een submap van C:\ dan is de veiligheidsbeoordeling 56% gevaarlijk. Bestandsformaat is 43,008 bytes. Er is geen omschrijving van het programma. De toepassing is niet zichtbaar. Het bestand is geen Windows systeemcomponent.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als cygrunsrv.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het cygrunsrv.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
56 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over cygrunsrv.exe, deel je kennis dan en help anderen.

cygrunsrv scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.