Home > Bestanden > dadapp.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een dadapp fout

Dadapp.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of dadapp.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om dadapp.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update dadapp.exe. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat dadapp.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Dadapp.exe bestandsinfo

Het proces dadapp.exe hoort bij de software Dell AccessDirect of Kazaa van onbekend..

Omschrijving: dadapp.exe wordt gevonden op Dell laptops en is nodig om toetsen op de host te programmeren. Dit is reeds geïnstalleerd op de laptop en is onderdeel van Dell’s AccessDirect software suite. Het proces bevindt zich in de systeem tray waardoor men gemakkelijk toegang heeft de software.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft dadapp.exe niet nodig. Dadapp.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" of soms in de map C:\Windows\System32\drivers - typically C:\Program Files\Dell\AccessDirect\. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 208,560 bytes (34% van alle voorkomende bestanden), 211,828 bytes en nog 4 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/dadapp.exe.html 
Er is geen omschrijving van het programma. Het bestand is geen Windows kernbestand. De toepassing wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run, MACHINE\User Shell Folders). De toepassing is niet zichtbaar. Dadapp.exe kan onthoud inputs. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 62% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als dadapp.exe. Controleer daarom het dadapp.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
37 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over dadapp.exe, deel je kennis dan en help anderen.

dadapp scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.