Home > Bestanden > dadkeyb.dll Windowsproces - wat is het?

Hoe het virus dadkeyb te verwijderen

De meeste antivirusprogramma's herkennen dadkeyb.dll als malware.
Het gratis bestandsinformatieforum helpt u met manieren te vinden het te verwijderen. Als u meer weet over dit bestand, laat dan vooral een hint of commentaar achter voor andere gebruikers.

Klik om een Gratis Virusscan uit te voeren voor de dadkeyb.dll worm

Hints om dadkeyb.dll gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update dadkeyb Dynamic Link Library. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat dadkeyb.dll voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Dadkeyb.dll bestandsinfo

Het proces dadkeyb Dynamic Link Library hoort bij de software QuickSet of Dell QuickSet of Dell Control Point of Dell ControlPoint System Manager of Dell ControlPoint System of Dell AccessDirect of HydraCAD (versie V45 Combined) of Runtime (versie 11.488) van Dell (www.dell.com)..

Omschrijving: Dit proces is standaard geïnstalleerd op Dell computers die een Access Direct toets hebben. Gebruikers kunnen hiermee bepaalde programma’s aan deze toets koppelen. Het proces houdt in de gaten wanneer er op zo’n toets wordt gedrukt en start vervolgens het betreffende programma. Het proces kan ook een rol spelen in het ondersteunen van de werking van bepaalde andere functietoetsen op Dell notebooks. Hoewel het proces niet nodig is voor de besturing van het systeem, wordt het aanbevolen om het niet te beëindigen, zodat de volledige functionaliteit behouden blijft.

Gedetailleerde Analyse: dadkeyb.dll is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. Bestand dadkeyb.dll bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" of soms in de map C:\Windows\System32\drivers (mainly C:\Program Files\Dell\AccessDirect\ of C:\Program Files\Dell\QuickSet\). Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 98,304 bytes (83% van alle voorkomende bestanden), 61,440 bytes en nog 9 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/dadkeyb.dll.html 
Een .dll bestand (Dynamic Link Library) is een speciaal type Windows programma dat functies bevat die andere programma's kunnen oproepen. Dit .dll bestand kan in alle lopende processen geïnjecteerd worden en kan hun gedrag veranderen of manipuleren. Het proces heeft geen zichtbaar venster. Er is geen gedetailleerde omschrijving van deze dienst. Bestand dadkeyb.dll is geen Windows kernbestand. Het kan toetsenbordinputs onthouden. Er is geen omschrijving van het programma. Dadkeyb.dll kan onthoud inputs. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 96% gevaarlijk.

Belangrijk: Controleer het dadkeyb.dll proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
101 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over dadkeyb.dll, deel je kennis dan en help anderen.

dadkeyb scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.