Home > Bestanden > daemon.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een daemon fout

Daemon.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of daemon.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om daemon.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Virtual DAEMON Manager. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat daemon.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Daemon.exe bestandsinfo

Het proces Virtual DAEMON Manager of DAEMON Tools Lite of DAEMON Tools main application of KpyM Telnet/SSH Server - daemon.exe hoort bij de software DAEMON Tools of DAEMON Tools Lite of Convert X to DVD of Adobe Integrated Runtime of KpyM Telnet/SSH Server van DT Soft (www.dt-soft.cc) of DAEMON'S HOME (www.daemon-tools.cc) of VeNoM386 and SwENSkE of Kroum Grigorov..

Omschrijving: Daemon.exe wordt ook wel de Virtual CD Emulator, Virtual DVD Emulator of ISO Emulator genoemd en wordt gebruikt om onder de kopieerbeveiliging van CDs, DVDs en Blu Rays uit te komen. Dit proces is onderdeel van de Daemon Tools Lite en de Daemon Tools Pro suites en eveneens onderdeel van de ISO Maker plugin. Met de applicatie kan een ISO gemaakt worden dat indirect een virtuele backup drive is welke als een normale fysieke drive functioneert.

Gedetailleerde Analyse: daemon.exe is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. Bestand daemon.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" of soms in een submap van C:\ (mostly C:\Program Files\D-Tools\). Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 486,856 bytes (15% van alle voorkomende bestanden), 81,920 bytes en nog 10 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/daemon.exe.html 
Bestand daemon.exe is geen Windows kernbestand. Het bestand heeft een digitale signatuur. Het proces wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: Run, MACHINE\Run, Userinit, MACHINE\User Shell Folders). Daemon.exe kan onthoud inputs. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 24% gevaarlijk.

  • Als daemon.exe wordt gevonden in een submap van C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 70% gevaarlijk. Bestandsformaat is 368,640 bytes. Het bestand is een onbekend bestand in de Windowsmap. De toepassing is niet zichtbaar. Het proces luistert naar of zendt data over open poorten naar LAN of Internet. Daemon.exe is geen Windows kernbestand.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als daemon.exe. Controleer daarom het daemon.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

VRESELIJK! weg er mee hoe? geen idee!
Juup Schram
Samenvatting: Gemiddelde gebruikers beoordeling van daemon.exe: gebaseerd op 1 stem met 1 review.
49 gebruikers vragen naar dit bestand. Eén gebruiker heeft het als gevaarlijk beoordeeld.
Als je meer weet over daemon.exe, deel je kennis dan en help anderen.

daemon scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.