Home > Bestanden > DCService.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een DCService fout

DCService.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of DCService.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om DCService.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update DCSHOST. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat DCService.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

DCService.exe bestandsinfo

Het proces DCSHOST of DCService Application hoort bij de software Utility Common Driver of Entriq Download Control Service van Entriq (irdeto.com)..

Omschrijving: Windows heeft DCService.exe niet nodig. DCService.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 229,376 bytes (78% van alle voorkomende bestanden), 225,280 bytes, 249,856 bytes, 250,368 bytes of 70,144 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/dcservice.exe.html 
De toepassing is niet zichtbaar. Het bestand is geen Windows kernbestand. Er is geen omschrijving van het programma. DCService.exe kan toepassingen monitoren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 48% gevaarlijk.

Als DCService.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Documents and Settings" dan is de veiligheidsbeoordeling 48% gevaarlijk. Bestandsformaat is 229,376 bytes (66% van alle voorkomende bestanden), 225,280 bytes en nog 4 varianten. Het proces heeft geen bestandsomschrijving. De toepassing heeft geen zichtbaar venster. Het bestand is geen Windows kernbestand. DCService.exe kan toepassingen monitoren.
Het is mogelijk het betreffende programma te verwijderen (Start > Configuratiescherm > Programma's wijzigen of verwijderen > EMSC).

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als DCService.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het DCService.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over DCService.exe, deel je kennis dan en help anderen.

DCService scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.