Home > Bestanden > dellmmkb.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een dellmmkb fout

Dellmmkb.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of dellmmkb.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om dellmmkb.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Netropa™ Hot Key. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat dellmmkb.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Dellmmkb.exe bestandsinfo

Het proces Netropa™ Hot Key hoort bij de software Netropa Hot Key van Netropa (www.netropa.com/download/mmkbd/download.html)..

Omschrijving: dellmmkb.exe wordt geïnstalleerd en gebruikt op computers van Dell. Dit programma biedt toegang tot de speciale functietoetsen op je toetsenbord. Als je dit programma beëindigt of verwijdert, kunnen deze toetsen niet langer meer correct functioneren.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft dellmmkb.exe niet nodig. Dellmmkb.exe bevindt zich in de map C:\Windows. Het bestandsformaat op Windows 8/7/XP is 163,840 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/dellmmkb.exe.html 
Het bestand is een onbekend bestand in de Windowsmap. De toepassing is niet zichtbaar. Het is geen Windows systeembestand. Programma start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). Dellmmkb.exe kan toepassingen monitoren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 59% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als dellmmkb.exe, met name als ze zich niet in de map C:\Windows bevinden. Controleer daarom het dellmmkb.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
58 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over dellmmkb.exe, deel je kennis dan en help anderen.

dellmmkb scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.