Home > Bestanden > des2svr.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een des2svr fout

Des2svr.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of des2svr.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om des2svr.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update des2svr.exe. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat des2svr.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Des2svr.exe bestandsinfo

Het proces des2svr.exe hoort bij de software DES van Giga-Byte Technology (www.gigabyte.com)..

Omschrijving: Windows heeft des2svr.exe niet nodig. Bestand des2svr.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 57,344 bytes (50% van alle voorkomende bestanden), 68,136 bytes of 68,208 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/des2svr.exe.html 
Het bestand is een bestand zonder informatie over de maker ervan. De toepassing heeft geen zichtbaar venster. Het is geen Windows kernbestand. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 44% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als des2svr.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het des2svr.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over des2svr.exe, deel je kennis dan en help anderen.

des2svr scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.