Home > Bestanden > DesktopClock.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een DesktopClock fout

DesktopClock.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of DesktopClock.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om DesktopClock.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Free Desktop Clock. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat DesktopClock.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

DesktopClock.exe bestandsinfo

Het proces Free Desktop Clock (versie 2.2, 2.1) hoort bij de software Free Desktop Clock of Verizon FiOS Media Manager van onbekend..

Omschrijving: Windows heeft DesktopClock.exe niet nodig. DesktopClock.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 334,848 bytes (65% van alle voorkomende bestanden), 1,113,600 bytes of 1,037,312 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/desktopclock.exe.html 
Er is geen informatie over de maker van dit bestand. Programma heeft geen zichtbaar venster. Het is geen Windows kernbestand. Programma wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: Run, User Shell Folders). Het proces kan verwijderd worden door middel van het configuratiescherm. Add\Remove programs applet. DesktopClock.exe kan verbind met Internet en onthoud inputs. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 57% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als DesktopClock.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het DesktopClock.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
35 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over DesktopClock.exe, deel je kennis dan en help anderen.

DesktopClock scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.