Home > Bestanden > devldr32.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een devldr32 fout

Devldr32.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of devldr32.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om devldr32.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update DevLdr32. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat devldr32.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Devldr32.exe bestandsinfo

Het proces DevLdr32 hoort bij de software Creative Ring3 NT Inteface van Creative Technology (www.creative.com)..

Omschrijving: devldr32.exe is geïnstalleerd, samen met de besturingsprogramma's voor bepaalde types van Creative Labs audio hardware (geluidskaarten). Het loopt automatisch wanneer het systeem opstart en ondersteunt het meng- en inputfuncties voor programma's zoals Creative Labs AudioHQ en Creative Mixer. Beëindiging van het proces zal leiden tot problemen met het gebruik van uw audio hardware en software.

Gedetailleerde Analyse: devldr32.exe is belangkrijg voor Windows. Bestand devldr32.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 24,064 bytes (77% van alle voorkomende bestanden), 25,600 bytes en nog 4 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/devldr32.exe.html 
Programma is niet zichtbaar. Het bestand is een betrouwbaar Microsoftbestand. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 13% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als devldr32.exe, met name als ze zich niet in de map C:\Windows\System32 bevinden. Controleer daarom het devldr32.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
52 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over devldr32.exe, deel je kennis dan en help anderen.

devldr32 scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.