Home > Bestanden > digstream.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een digstream fout

Digstream.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of digstream.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om digstream.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update DIGStream Cache Manager. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat digstream.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Digstream.exe bestandsinfo

Het proces DIGStream Cache Manager of Playhouse Disney Download Manager hoort bij de software DIGStream Cache Manager of Verizon FiOS Media Manager of PlayhouseDisneyDownloadManager van Walt Disney Internet Group (corporate.disney.go.com/wdig)..

Omschrijving: digstream.exe is het Disney Internet Group Streaming proces dat met het besturingssysteem draait. Het draait op de achtergrond en heeft een plekje in de system tray. Het download films en programma’s van Disney en dochterondernemingen zoals movies.com, ABC en ESPN. De gebruiker heeft om deze films verzocht, of zal waarschijnlijk om deze verzoeken gebaseerd op historisch site gebruik

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft digstream.exe niet nodig. Bestand digstream.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" (e.g. C:\Program Files\DIGStream\). Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 282,624 bytes (66% van alle voorkomende bestanden), 278,528 bytes, 188,416 bytes of 237,568 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/digstream.exe.html 
Het programma is niet zichtbaar. Digstream.exe is geen Windows kernbestand. Het programma start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). Het proces luistert naar of zendt data over open poorten naar LAN of Internet. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 62% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als digstream.exe. Controleer daarom het digstream.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
41 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over digstream.exe, deel je kennis dan en help anderen.

digstream scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.