Home > Bestanden > DirectCD.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een DirectCD fout

DirectCD.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of DirectCD.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om DirectCD.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update DirectCD Application. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat DirectCD.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

DirectCD.exe bestandsinfo

Het proces DirectCD Application of DirectCD Microsoft hoort bij de software Easy CD Creator (versie 5 Basic) of Panasonic Document Management van Roxio (www.roxio.com)..

Omschrijving: Windows heeft DirectCD.exe niet nodig. Bestand DirectCD.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" (usually C:\Program Files\Roxio\Easy CD Creator 5\DirectCD\ of C:\Program Files\adaptec\directcd\). Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 684,032 bytes (75% van alle voorkomende bestanden), 679,936 bytes, 299,008 bytes, 655,360 bytes of 675,840 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/directcd.exe.html 
Het bestand is geen Windows systeemcomponent. Het programma is niet zichtbaar. De toepassing start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). De toepassing kan gedeïnstalleerd worden in het Configuratiescherm. DirectCD.exe kan onthoud inputs. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 36% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als DirectCD.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het DirectCD.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
42 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over DirectCD.exe, deel je kennis dan en help anderen.

DirectCD scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.