Home > Bestanden > DiscStreamHub.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een DiscStreamHub fout

DiscStreamHub.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of DiscStreamHub.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om DiscStreamHub.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update DISCover Stream Hub. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat DiscStreamHub.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

DiscStreamHub.exe bestandsinfo

Het proces DISCover Stream Hub of DSH hoort bij de software DISCover of HP Games of DSH of DISCover Stream Hub van Digital Interactive Systems Corporation (www.digitalinteractive.net) of Digital Interactive Systems (www.digitalinteractive.net)..

Omschrijving: Windows heeft DiscStreamHub.exe niet nodig. DiscStreamHub.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 57,344 bytes (67% van alle voorkomende bestanden), 45,056 bytes, 49,152 bytes of 75,352 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/discstreamhub.exe.html 
Er is geen omschrijving van het programma. Het is geen Windows kernbestand. De toepassing gebruikt poorten om te verbinden met LAN of Internet. Het proces is niet zichtbaar. DiscStreamHub.exe lijkt een gecomprimeerd bestand te zijn. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 63% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als DiscStreamHub.exe. Controleer daarom het DiscStreamHub.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
52 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over DiscStreamHub.exe, deel je kennis dan en help anderen.

DiscStreamHub scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.