Home > Bestanden > DiscUpdateMgr.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een DiscUpdateMgr fout

DiscUpdateMgr.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of DiscUpdateMgr.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om DiscUpdateMgr.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update DISCover Update Manager. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat DiscUpdateMgr.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

DiscUpdateMgr.exe bestandsinfo

Het proces DISCover Update Manager hoort bij de software DISCover of DISCover Update Manager van Digital Interactive Systems Corporation (www.digitalinteractive.net)..

Omschrijving: Windows heeft DiscUpdateMgr.exe niet nodig. Bestand DiscUpdateMgr.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Het bestandsformaat op Windows 8/7/XP is 61,440 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/discupdatemgr.exe.html 
Er is geen informatie over de maker van dit bestand. Bestand DiscUpdateMgr.exe is geen Windows systeembestand. Het proces start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). Het programma is niet zichtbaar. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 44% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als DiscUpdateMgr.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het DiscUpdateMgr.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
38 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over DiscUpdateMgr.exe, deel je kennis dan en help anderen.

DiscUpdateMgr scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.