Home > Bestanden > distnoted.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een distnoted fout

Distnoted.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of distnoted.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om distnoted.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update distnoted. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat distnoted.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Distnoted.exe bestandsinfo

Het proces distnoted hoort bij de software Apple Application Support of Apple Mobile Device Support van Apple (www.apple.com) of Apple Computer (www.apple.com)..

Omschrijving: Windows heeft distnoted.exe niet nodig. Distnoted.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files\Common Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 13,672 bytes (30% van alle voorkomende bestanden), 14,864 bytes en nog 6 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/distnoted.exe.html 
Programma heeft geen zichtbaar venster. Het bestand is geen Windows systeembestand. Het bestand is gecertificeerd door een betrouwbaar bedrijf. Het is een bestand met Verisign signatuur. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 16% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als distnoted.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het distnoted.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
54 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over distnoted.exe, deel je kennis dan en help anderen.

distnoted scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.