Home > Bestanden > Dit.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een Dit fout

Dit.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of Dit.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om Dit.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Customized Icon and Label. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat Dit.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Dit.exe bestandsinfo

Het proces Customized Icon and Label of Device Inventory Tracker hoort bij de software Customized Icon and Label of IOI Flash Media Bay of RIM Device Inventory Tracker van ICSI Technology (www.icsi.com) of Your Company Name of RIM of ICSI (www.icsi.com)..

Omschrijving: Windows heeft Dit.exe niet nodig. Dit.exe bevindt zich in de map C:\Windows. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 73,728 bytes (41% van alle voorkomende bestanden), 90,112 bytes en nog 7 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/dit.exe.html 
Het is geen Windows systeembestand. Programma heeft geen zichtbaar venster. Programma start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). Het is gevonden in de Windowsmap, maar het is geen Windows kernbestand. Er is geen informatie over de maker van dit bestand. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 69% gevaarlijk.

Als Dit.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 16% gevaarlijk. Bestandsformaat is 163,840 bytes. De toepassing heeft een zichtbaar venster. Het is geen Windows systeembestand. Dit.exe kan onthoud inputs.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als Dit.exe. Controleer daarom het Dit.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
102 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over Dit.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Dit scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.